Rékacipta Féndy Sy Citrawarga   “MANI teu kira-kira si Bi Rahi mah, ih!” “Teu kira-kira kumaha, Ujin?” “Éta rék nyium uing ku bedog, atuh meureun songhék.” “Hahahaaa…..” “Embung nyah dicium ku biwir bedog, Ujin?” “Nya embung atuh da nyeri.” “Nya teu nanaon ari embung dicium ku biwir bedog mah, yeuh […]

Rékacipta Féndy Sy Citrawarga   “ASLI cenah Bah!” “Naon téa Jin?” “Sumuhun artis anu 19 detik téa, cenah saur ahlina asli lain jijieunan alias lain sakadar mirip pemeran dina vidéo nu sumebar dina médsos téh.” “Alus wé Jin ngarah seger lalajona.” “Darsép onaman mani dohot kanu porno téh…..” “Na maksud […]

Rékacipta Féndy Sy Citrawarga   “LEBOK ka dinyah, Darsép!” “Naon téa, Jin?” “Naon téaaa….Pan kamari ceuk si Bah Adun, enya Sép. Alatanana mah nya tina kejemna nu ngajalankeun pulitik, lain pulitikna, di antarana ku omongan nu asal pok nu ceuk ilalaing mah asbun. Asbun téh asal bunyi lin?” “Ceuk uing, […]

Rékacipta Féndy Sy Citrawarga “GÉNJLONG, nya Bah?” “Ngeunah Jin. Komo jeung sangu haneut karo lauk asin sambel ledok mah.” “Naon nu ngeunah téh Darsép, jol celengkeung ngomong, asbun pisan!” “Ongkoh nanyakeun, dijawab kalah nyarékan manéh mah asbun pisan Ujin!” “Hadeuh, geus garéték yeuh peureup. Nya heueuh atuh ari batur nanya […]